Biromarket

Termeni și condiții

Accesarea și vizionarea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos: Biromarket își rezervă dreptul de a face modificări prevederilor de mai jos, fără o notificare prealabilă. Conținutul acestui site este proprietatea S.C.GIORGIO 67 SERVICE S.R.L. și acest site este apărat de legile în vigoare ce protejează drepturile de autor.

Folosirea oricăror elemente din cadrul acestui site fără acordul scris al S.C.GIORGIO 67 SERVICE S.R.L. se pedepsește conform legilor române în vigoare; astfel, este interzis accesarea site-ului Biromarket în scopul copierii conținutului sub orice formă. S.C.GIORGIO 67 SERVICE S.R.L. protejează conținutul informațiilor primite de la clienți și de aceea declară că nu face schimb, nu vinde și nu transmite adresele de e-mail obținute prin intermediul acestui site; nu divulgă adresa de e-mail sau orice alte date ale clienților care accesează acest site, fără acordul respectivului client. Înregistrarea făcută de client pe site-ul Biromarket dă dreptul S.C.GIORGIO 67 SERVICE S.R.L. de a-l contacta prin orice mijloace în vederea oferirii serviciilor sale, fără a putea fi acuzat că practică spam-ul sau abuzează de libertatea clientului.

În cazul în care o informație a fost introdusă și afișată greșit în baza de date a site-ului, S.C.GIORGIO 67 SERVICE S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica acea informație fără niciun preaviz și eventual își rezervă dreptul de a anunța potențialii clienți despre eroarea apărută. Informațiile la zi sau datele reale despre produsele prezentate pot fi diferite într-o oarecare măsură față de informațiile și fotografiile prezentate pe site, dat fiind faptul că autoritățile române pot modifica oricând legislația română. Declarăm că acesta are caracter pur informativ; S.C.GIORGIO 67 SERVICE S.R.L. va depune eforturi sporite ca informațiile să fie actualizate în cel mai scurt timp.

Orice încercare de a modifica sau copia conținutul acestui site este considerată o tentativă de fraudare, aceasta făcând obiectul unei plângeri penale la organele de poliție împotriva celui/celora care au încercat acest fapt.

Fiind de acord cu acești termeni, clientul își asumă în totalitate responsabilitatea.

×